Pension Ouddorp

Pension Ouddorp is gelegen aan de Dorpsweg, een rustige straat op loopafstand van het centrum van Ouddorp.

U herkent het pension van afstand aan de gestreepte markiezen en de groene lichtreclame in de tuin. Aan de achterzijde van het pension is ruim voldoende parkeergelegenheid, zodat u uw auto veilig en dichtbij staat geparkeerd. Datzelfde geldt ook voor de fietsen, hiervoor is namelijk een overdekte stalling. In de zomer kunt u genieten van een drankje op ons terras.

Bar en ontbijtzaal

Op de begane grond bevinden zich de bar en de ontbijtzaal. Onze gezellige bar biedt voor ieder wat wils van een kopje koffie tot diverse bieren. Ook is er een zithoek met TV in het bargedeelte, heerlijk om lekker te luieren.                                 Maar ook kunt u hier een kopje koffie drinken, of een kaartje leggen.

Restaurant01 Restaurant02

Kamers

Binnen ons pension zijn 15 kleine tweepersoons kamers beschikbaar; 10 kamers met een eigen douche en toilet (4 op de begane grond) en 5 kamers met een eigen wastafel maar die gebruik maken van toilet en douche op de gang. De kamers zijn netjes verzorgd en compleet ingericht o.a. met een eigen TV. Het niet toegestaan om op onze kamers te roken.

Ook verhuren wij ons tuinhuis, deze staat achter in de hoek van ons parkeerterrein en is voorzien van een keukenblokje met koelkast en magnetron. (geen kookgelegenheid). Douche en toilet zijn prive en gelegen direct naast het tuinhuis.

Controleer de beschikbaarheid of boek uw verblijf online. Klik hier

Telefonisch reserveren? +31(0)187-681724