Skip to main content

Pension Ouddorp

Gestreepte markiezen en een groen lichbord in de tuin, dat kan niet missen. Welkom bij Hotel-Pension Ouddorp! Het pension is gelegen aan de Dorpsweg, een rustige straat op loopafstand van het centrum van Ouddorp. Een prima uitvalsbasis voor een strandvakantie of ontspannen weekendje weg.

Er is ruim voldoende parkeerplaats, u kunt uw auto veilig en dichtbij parkeren op de parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pension. Heeft u uw fiets mee? We beschikken over een overdekte fietsenstalling, zo weet u zeker dat uw fiets netjes opgeborgen staat en niet lijdt onder natte weersomstandigheden.

Ontspannen overnachten in Ouddorp

In de zomermaanden is ons gezellige terras geopend, waar u in alle rust kunt genieten van een heerlijk drankje. Binnen kunt u het hele jaar door vertoeven in onze bar, tevens voorzien van zithoek met tv. U kunt er even lekker bijkomen van uw uitstapje met een bakje koffie of een biertje, maar natuurlijk ook even praatje maken met de andere gasten.

Op de begane grond vindt u ook de ontbijtzaal. Het ontbijt is bij ons altijd inbegrepen in de prijs. Zo kunt u ontspannen beginnen aan uw welverdiende vakantiedag.

Restaurant Pension Ouddorp
Restaurant Pension Ouddorp

Kamers

Hotel-Pension Ouddorp telt vijftien tweepersoonskamers. Tien hiervan hebben een eigen douche en toilet. De vijf andere kamers hebben een eigen wastafel en een gedeelde douche en toilet op de gang. Alle kamers zijn compleet gemeubileerd en zijn voorzien van tv en gratis wifi. Het niet toegestaan om op de kamers te roken.

Bekijk hier de kamers

Pension Ouddorp