Skip to main content

Prijzen 2023

Op deze pagina vindt u een overzicht van de prijzen voor een overnachting bij Hotel Pension Ouddorp. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Al vanaf €69,- per nacht, inclusief ontbijt!

Wij bieden twee verschillende soorten kamers aan. Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt en vormen slechts een indicatie. Voor het actuele en beschikbare aanbod van de kamers verwijzen wij u graag naar onze boekingspagina.

vanaf €69,- per nacht voor een tweepersoonskamer met gezamelijke douche en toilet, deze bevinden zich centraal op de gang. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 140 x 200 cm.

vanaf €85,- per nacht voor een tweepersoonskamer met eigen douche en toilet. De kamers hebben ofwel twee losse bedden ofwel één tweepersoonsbed van 140 x 200 cm.

Van oktober t/m mei (feestdagen uitgezonderd) is het ook mogelijk om een tweepersoonskamer voor één persoon te boeken. Voor het boeken van een kamer voor een persoon rekenen wij een gereduceerd tarief: Kamer met gezamelijke douche en toilet vanaf € 50,- per nacht of een kamer met eigen douche en toilet vanaf € 65,- per nacht.

Opties en voorwaarden

  • De verblijfsbelasting bedraagt €1,50 p.p p.n.
  • Helaas kunt u uw huisdier niet meer meenemen naar ons pension.
  • Alle prijzen zijn per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.
  • Wij accepteren contant en pin. Bij betaling met Visa of Mastercard rekenen wij 2% extra.
  • Prijzen kunnen variëren.

U kunt inchecken tussen 15.00 en 19.00 uur. Als wij na deze tijd nog geen bericht van u hebben ontvangen, behouden wij het recht om de kamer aan iemand anders te verhuren.

Annuleren

U dient uw verblijf minimaal 48 uur voor de geplande aankomstdatum te annuleren. Bij annulering binnen 48 tot 24 of uur voor de geplande aankomstdatum wordt de eerste dag van de reservering alsnog in rekening gebracht. Annuleren op aankomstdag, of wanneer u niet annuleert zal het volledige verblijf in rekening worden gebracht.